Met hart en ziel aan tafel
:: elke maand recepten met producten uit de moestuin
 
 
  • Het boek
  • Blog
  • Recepten
  • Tuintips
  • Inspiratie
  • Over Lenette
  • Archief

Zoeken

Doperwtentapenade

Een flinke kom verse doperwtjes – teentje knoflook – flinke scheut zachte groene olijfolie – een lepel tahin (sesampasta) – peper en zout – eventueel wat fijn gesneden  munt

Kook de erwtjes heel kort tot ze net zacht zijn. Pureer ze grof met een teentje knoflook uit de knijper, olijfolie, tahin en breng op smaak met peper en zout. Smeer de tapenade op een stukje geroosterd brood. Garneer met een klein blaadje fijngesneden munt.

 
« Vorige Volgende »

Reageren? Stuur een e-mail naar: lenette@lenetteschuijt.nl
Copyright © 2025 Met hart en ziel aan tafel | Aangedreven door WordPress en Hybrid. Ontwerp: Liek in vorm, Realisatie: Erwin Odendaal

Copyright © 2025 Lenette Schuijt